Hirdetés

Call of Duty: Black Ops III - Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is jön

|

Mindeddig úgy volt, hogy a Call of Duty: Black Ops III-mal a sorozat maga mögött hagyja a régi konzolokat. Az Activision most bejelentést tett, de nem vagyunk annyira boldogok.

Hirdetés

Lehet, hogy eddig az Activision sem volt biztos benne, lehet, hogy csak jól titkolták, de a mai napig úgy tudtuk, a Call of Duty: Black Ops III csak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg.

Ma egy blogposztban bejelentették, hogy bár a játékot úgy tervezték meg, hogy az kihasználja az említett három platform minden erejét (nagyon ciki lesz ez a mondat, ha évek múlva kiderül, hogy többet is tudnak), tudják, van néhány rajongó, aki még nem váltott új konzolra.

Változásokra érdemes számítani, a kampányt legjobb esetben is ketten játszhatjuk egyszerre négy helyett, kimaradnak ilyen-olyan funkciók, de részleteket csak később mondanak.

Némi aggodalomra ad okot, hogy az Xbox 360-as és PlayStation 3-as kiadásokat nem a Treyarch, hanem a hullámzó minőségű Pókember játékokat, a Skylanders: Trap Teamet és a Gutiar Hero Smash Hits-t fejlesztő Beenox, és a múlt századból itt maradt honlappal rendelkező, főleg ide-oda besegítő Mercenary Technology fejlesztik. 

A Call of Duty: Black Ops 3 megjelenési dátuma november 6, és ez minden platformra érvényes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)