Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - Infómorzsák

|

Ha igazak a pletykák, akkor nyílpuskával is operálunk majd a Call of Duty: Black Ops-ban

Hirdetés

Ha még emlékeztek, a Call of Duty: Black Ops nemrég kijött trailerében volt néhány rövidke képsor, mikor egy repülő belsejét szemlélhettük. Nos, az USA Today előzetes írása szerint a SR-71 Blackbird típusú gépből a földön harcoló társainkat kell majd irányítani oly módon, hogy a harctéren oda klikkelünk, ahová szeretnénk hogy menjenek.

A másik érdekesség a nyílpuska. Az Urál havas vidékin, a WMD nevű küldetés során előkerülő műszer érdekessége, hogy kétfajta lőszer használható hozzá. Egyfelől alapból van ugye a sima nyíl, de ha valamivel nagyobb pusztításra vágyunk, robbanónyilakat is használhatunk. Ez a fegyver nagyjából a mesterlövész kategóriának felel meg; célzáskor a lélegzetünk visszatartásával tudunk majd pontosabban lőni. A Treyarch játékokra jelemmező kooperatív mód természetesen helyet kapott a játékban, 2-4 fő részére. Igaz, a teljes történet igazából csak 2 fő részére lett szabva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)