Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - Ingyenes multi, pokoli támogatás

|

Újra elmondta a Treyarch, hogy a Black Ops multi teljesen ingyenes lesz, s hogy a minőségi tartalommal tesznek keresztbe a használt játék kereskedelemnek

Hirdetés

Mark Lamia a Treyarch feje nemrég újra elmondta, hogy a Call of Duty: Black Ops multija teljesen ingyenes lesz, s hogy olyan támogatást kívánnak nyújtani mellé, ami miatt a játékosok nem tudnak leszakadni róla. Ez végső soron kevesebb bevételkiesést eredményez a használt játék kereskedelem miatt, és el tudják majd kerülni az Online Pass (EA 10 dollár, tudjátok...) bevezetését.

Lamia szerint a multiplayer egy élő, lélegző dolog, és amit a Call of Duty szériában milliók játszanak naponta. "Ezért pokolian fogjuk támogatni a Black Ops-t. Ez lesz az, amire a megjelenés után fókuszálni fogunk: biztosra menni abban, hogy lefoglaljuk a játékosainkat, amiért remélhetőleg nem akarják majd eladni játékaikat." Akkor tehát DLC hegyekre felkészülni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)