Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - Jön a limitált kiadású Jeep Wrangler

|

Már az autóipart is megfertőzte a Call of Duty láz

Hirdetés

Azt hiszem minden eddig megjelent limitált vagy gyűjtői kiadású játékot mérföldekkel lepipálna, ha az Activision egy Jeep Wranglert is adna a Call of Duty: Black Ops valamelyik változata mellé. Nos, majdnem ez a helyzet.

Ha a boltban a játék mellé nem is adnak majd egy slusszkulcsot, hogy „a parkolóban átveheti Call of Duty: Black Ops kiadású Jeep Wranglerét", a márkát gyártó Chrysler azért kihoz majd egy limitált Call of Duty járgányt ebből a fajtából, mivel magában a játékban is ez a típus szerepel. Erről képünk sajnos nincs, de az alant látható alap Wranglert mindenki el tudja képzelni valami spéci festéssel, s mondjuk egy gépágyúval a tetőn.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)