Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - Lesz Prestige Edition?

|

Egy online forgalmazó kínálatában jelent meg a Call of Duty: Black Ops Prestige Edition

Hirdetés

Emlékeztek még? A Modern Warfare 2 Prestige Edition (PC-re nem volt) mellé egy valódi, működő katonai éjjellátó járt. Angliában vitték is, mint a cukrot. A jelek szerint a Call of Duty: Black Ops is kap egy hasonló kiadást.

A Call of Duty: Black Ops Prestige Edition létezéséről egy online forgalmazó révén lett tudomásunk, mikor az vélhetően véletlenül kínálatába vette azt. Sőt, a „fapados" alap, és a presztízs változat mellett egy úgynevezett Hardened kiadás is megfigyelhető volt az azóta eltűnt, de alant még látható listában. Ezek pontos tartalmáról nincs infónk, és megkeresésre az Activision sem akart semmit bejelenteni még. Az árak viszont beszédesek, s fogalmunk sincs, hogy még is mit adhatnak még a játékhoz, ami 149,99 dollárra fel a Prestige Edition árát. Egy igazi M16-ost talán? Bár a Hardened verzió 79 dolláros ára sem piskóta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)