Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - Moddding eszközök PC-re!

|

Megjelenés után kapják meg a moddinghoz szükséges felszerelést a PC-sek

Hirdetés

A PC-s játékosok kedvében járva a Treyarch bejelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops hidegháborús lövöldéjéhez megjelenés után ( nem elkövetve a Modern Warfare 2 hibáját ) modding eszközöket is ki kíván adni.

A hivatalos oldalon olvasható közlemény a következőképp hangzik fordításban:„Tervezzük, hogy valamikor megjelenés után megnyitjuk a játékot a modding előtt. Még nem tudjuk, hogy milyen mértékben lehet majd modolni a játékot. Van ugyanis néhány technológiai és engine-beli dolog, ami nem igazán passzol a modding elképzelésbe (magyarul senki ne várjon Hl2-es és Source engine szintű modding lehetőségeket - a szerk.). Elég jól megvizsgáltuk és rájöttünk, hogy ez nem egy jelentéktelen dolog, s hogy azt nekünk meg kell csinálni megjelenés után. De jelenleg teljes gőzzel a játék befejezésén dolgozunk." Csak aztán nehogy egy örök ígéret maradjon, mint az MW2-nél!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)