Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - PC-s dedikált szerverek csak a GameServers-től

|

Kizárólagos joga van a PC-s Black Ops szerverek üzemeltetésére a GameServers-nek

Hirdetés

Megállapodás született az Activision és a Treyarch, valamint a GameServers között, hogy kizárólag az utóbbi szolgáltathat dedikált szervereket a Call of Duty: Black Ops PC-s multijához.


Ami a már előrendelhető szerverek árazását illeti, egy 18 fős ranked szerver 14,95 dollárba kerül havonta, míg egy nem rakned szerverért férőhelyenként 0,99 dollárt kell fizetni, ami maximum 24 főt jelenthet. Az opcionális Teamspeak támogatás további költségekkel jár, valamint lehetőség van előre és hosszabb időre, mint 3, 6 és 12 hónapra előfizetni.Dedikált szerverek egyébként már az első napon lesznek (szintén GameServers-en keresztül), melyeket a Treyarch biztosít a játékosoknak, és amelyek mindig ingyenesek lesznek a játékosoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)