Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - Példa nélküli DLC-áradat várható

|

Az Activision Blizzard egyetlen játékához sem tervezett annyi tartalmat kiadni megjelenés után, mint az új CoD esetében.

Hirdetés

Lehet szidalmazni az Activision Blizzard üzletpolitikáját, durvábbnál-durvább jelzőkkel illetni Bobby Kotickot, semmi sem változtat azon a tényen, hogy amit a CoD-szériával művelnek, sikeres.



Előzetes félelmeink ellenére a Call of Duty: Black Ops kifejezetten jól sikerült (a PC-s kiadás sajnos gyorsjavításra szorult), olyannyira, hogy még az Infinity Ward szétverése sem ingatta meg a brand (és nem a fejlesztőcsapatok) iránt elkötelezett rajongókat, akik több pénzt költöttek rá az első napon, mint bármely másik szórakoztatóipari termékre a történelem folyamán.
Ezek után tényleg nem érhet senkit meglepetésként, hogy a kiadó képviseletében Eric Hirshberg CEO egy befektetői konferencián New Yorkban kijelentette, hogy jelentős erőforrásokat állítottak a szériára. Mielőtt még a 2011-es Sledhammer Games-féle (állítólag sci-fi) Call of Duty megjelenne, példátlanul sok post-release tartalmat dobnak piacra a Call of Duty: Black Ops rajongóinak örömére. A rengeteg DLC mellett Hirshberg arra is büszke, hogy milyen komoly kutatás zajlik a széria továbbfejlesztése érdekében, illetve a következő CoD gameplay tekintetében jobb már nem is lehetne.



A következő hónapokban a nagyközönség többet is megtud majd a kiadó terveiről, amelyek a CoD franchise globális kiépítésére vonatkoznak.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)