Hirdetés

Call of Duty: Black Ops teaser trailer

|

Megérkezett kérem az első videó az új Call of Duty epizódból, s rögvest kiderült, hogy Vietnam ezúttal sem kapott főszerepet.

Hirdetés

Aki jó Vietnamban játszódó FPS-re kíváncsi, annak továbbra is a 2005-ös Men of Valor-t javaslom. Ez nem azt jelenti, hogy már most, fél évvel a megjelenése előtt leszólnám a Call of Duty: Black Ops fejlesztőinek művét. Éppen ellenkezőleg, én azok közé tartozom, akik a Call of Duty: World at War láttán sem követelték az felelősök fejét. Jó kis játék volt az, mind szingliben, mind multiban.



Csupán azért bátorkodtam mondandómat úgy kezdeni ahogy, mert a Call of Duty: Black Ops cselekménye nem korlátozódik a délkelet-ázsiai országra. Hivatalos információk szerint Kubában és az Északi sarkon is tengelyt akaszthatunk a szovjet elvtársakkal. Esélyes egyébként még legalább egy afrikai állam is, de ez vélhetően csak később nyer majd bizonyságot.



Tény, hogy az utóbbi hetek az Activision kritizálásában merültek ki (részemről is), ám úgy vélem, a Treyarch munkáját önmagáért szabad csak szeretni, vagy utálni, nem pedig azért, mert történetesen a stúdiót birtokló Kotick-birodalom a Call of Duty név életben tartásának súlyos terhét rakta a fejlesztők vállaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)