Hirdetés

Call of Duty Elite Béta csak konzolosoknak

|

A PC-s tábor csak az induláskor próbálhatja ki először az Elite-t.

Hirdetés

A Call of Duty Elite az Activison havidíjas szolgáltatása lesz, mely további tartalmakat, lehetőségeket tesz elérhetővé a játékosok számára (előzetes, ingyenes szolgáltatások listája, websorozat előfizetőknek).

Dan Amrich, az Activision közösségi média menedzsere korábban azt írta blogján, hogy "A PC-s játékosoknak várniuk kell őszig, hogy kipróbálják." Sokan félreértelmezték ezt a mondatot, ezért az úriember frissítette a bejegyzést:
"Úgy tűnik néhány ember úgy értette, hogy PC-s béta lesz ősszel. De nem - a béta még nyáron kezdődik, és a végső Elite szolgáltatás indul ősszel, november 8-án. Ezért kell várniuk a PC-s játékosoknak addig, hogy kipróbálják."

Tehát a Call of Duty Elite bétája csak PlayStation 3-on és Xbox 360-on lesz elérhető, mi pedig várhatunk november 8-ig, amikor a Modern Warfare 3-mal egy időben megérkezik a szolgáltatás is. Ejnye, ez nem volt szép, Activision!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)