Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - a Sledgehammer nem segít

|

A Modern Warfare 3 fejlesztésénél közreműködő Sledgehammer Games egy tweetben gratulált az Infinity Wardnak a CoD: Ghosts-hoz, de egyúttal azt is elárulták, hogy valami máson dolgoznak.

Hirdetés

"Grat az @InfinityWardnak a #CoDGhosts-hoz! A csapatunk a következő projektünkön dolgozik, de a legjobbakat kívánjuk az IW keményen dolgozó csapatának!" - olvasható a Sledgehammer Games hivatalos Twitter csatornáján megjelent bejegyzésben.

A szintén az Activision oltalmát élvező Sledgehammer Games 2010-ben jelentette be, hogy egy teljesen új Call of Duty FPS-en dolgoznak, de a projektet határozatlan időre szüneteltették, amikor csapatukat a Modern Warfare 3 fejlesztéséhez irányították. Aztán 2011-ben és 2012-ben is megjelent egy-egy álláshírdetés, miszerint egy új CoD-hoz keresnek munkatársat, ami, mint a tegnapi Call of Duty: Ghosts bejelentést követően kiderült, még mindig egy titkos projekt. A Modern Warfare 3 eladásai és pontszámai magasak voltak, ez való igaz, de a felhasználók nagyrésze csalódott a mindössze 5-6 órányi, nem túl erős sztorival megáldott játékban. Talán jobb is lesz, ha az Infinity Ward magára marad a Ghosts fejlesztésével. Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)