Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - farkaskutyából farkas lesz

|

A Call of Duty: Ghosts sokat emlegetett kutyája, Riley a következő kiegészítővel farkassá változtatható.

Hirdetés

A Call of Duty: Ghosts egyik legtöbbet reklámozott újítása és minden internetes mém céltáblája a kiskutyánk, Riley volt.

Most ez is változhat, ha hihetünk a beta_crater nevű Reddit felhasználónak, aki a következő képet lőtte. Valószínűleg egy boltban dolgozhat valahol, de erről nyilván nem mondott semmit.

 

A "The Wolf" skin a hírek szerint december 12-től lesz elérhető 3 dolláros áron és egyelőre csak annyit tudunk róla, hogy a Kill Streakkel előcsalogatható Riley-t (Guard Dog) változtatja át egy vérszomjas farkassá. A srác a Reddit poszt alatt azt írta, hogy "egyelőre levették a polcokról a mikro-DLC-t, de annyi biztos, hogy 12-től megvásárolható lesz Xbox 360-ra és lehet, hogy Xbox One-ra is". 

 

Nektek hogy tetszik a skin?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)