Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - így lesz a jelenlegiből következő generációs

|

Az Activision elmondta, hogy milyen lehetőségeink vannak, amennyiben a Ghosts jelenlegi generációs verzióját next-genesre szeretnénk cserélni.

Hirdetés

A generációváltás küszöbén a kiadóknak több mindenre kell figyelniük, de az elsődleges dolognak annak kell lennie, hogy az ugrást megkönnyítsék a játékosok számára is.

Ennek megfelelően az Acti egy hivatalos közleményben adta tudtunkra, hogy mit csináljunk, ha megvesszük a Call of Duty: Ghosts-ot a mostani konzolokra, de később next-gen gépeken szeretnénk folytatni a játékot. Arról már beszámoltunk, hogy egyes viszonteladóknál 10 dollárért (és valószínűleg 10 euróért és 10 fontért) becserélhetjük, de most más lehetőségeket is bejelentett a cég.

 

A Xbox Game Ahead Program (Ikszdoboz Játék Előre Program) keretén belül a játékosok megvásárolhatják a Ghosts lemez nélküli verzióját 70 dolláros áron, amivel megkapják az Xbox 360-as és az Xbox One-os másolatot is. Ez az Xbox Live Marketplace-en keresztül is elérhető.

A PS 3-as verzió is hasonlóképpen működik, szinte mindegy is, hogy dobozos, vagy digitális Ghosts-ot vásárol az ember a PlayStation Store-ból. A bolti vásárlásnál a játék dobozában lesz egy 10 dolláros letöltőkód, amivel a PlayStation 4-es verziót tölthetjük majd le.

 

Az árak egyelőre még nem tisztázottak, bár félő, hogy egy az egyben váltják majd az eurót és a dollárt, viszont az biztos, hogy a csereberének 2014 márciusáig végbe kell mennie. 

A Call of Duty: Ghosts megjelenése november 5-én várható Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, PC-re és Wii U-ra, a next-genre pedig a konzolok érkezésével együtt számíthattok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)