Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - jövő héten jön a következő DLC

|

Nem nagy meglepetésre többjátékos pályákat és egy új zombis kalandot is hoz az Absolution.

Hirdetés

Nagy a sürgés-forgás a Call of Duty széria körül, gőzerővel készül már a legújabb, második világháborús rész, de közben a Modern Warfare újrakevert kiadásával is foglalkozik az Activision, és hamarosan a tavalyi Infinite Warfare is frissül.

Hirdetés

A játék harmadik DLC-jével négy új térkép érkezik a játékba, a Bermuda (egy zátonyra futott hajó körül épült városka), a Permafrost (háromsávos, városi, fagyos), a Fore (minigolf pályák) és az Ember (a Modern Warfare 3-as Resistance remake-je, egy régi vár modern környezettel). Emellett pedig a zombi mód is kap egy új fejezetet, ami az Attack of the Radioactive Thing! névre hallgat, és az '50-es évekbeli horrorfilmek hangulatát idézi fel.

Az Activision és a Sony megállapodásának értelmében egyelőre csak a PlayStation 4 játékosok élvezhetik az újdonságokat, a PC-és és Xbox One-os verziók később érkeznek.

Ti játszotok még a Call of Duty: Infinite Warfare-rel, vagy inkább már az új részre készültök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)