Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - ütős trailer készít fel a bétára

|

A héten indul a Call of Duty: Infinite Warfare bétatesztje, az Activision pedig ennek örömére kiadott egy videót, melyben láthatunk pár érdekes új fegyvert és felszerelést.

Hirdetés

Nyílt bétáról még mindig nem tudni, de a PS4-es előrendelők október 14-étől, az Xbox One-osok pedig 21-étől kipróbálhatják az Infinite Warfare többjátékos szegmensét. A bétáról itt szedtünk össze mindent, amit tudnotok kell.

A fenti trailer kb. egy percben mutatja be, mire számíthatunk. Mint a fent linkelt cikkben is írtuk, lesz számos pálya, játékmód, combat rigek, minden, amitől az Infinite Warfare multija különleges. Láthatjátok, a különböző felszerelések milyen képességekkel ruházzák fel a játékosokat. Hangulatfokozónak tökéletes.

A játék november 4-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)