Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - minden PS4-es játékos kipróbálhatja a bétát

|

Bár korábban csak az előrendelők számára hirdette meg a bétát az Activision, most úgy döntöttek, hogy minden PlayStation 4-es érdeklődőt beengednek a szerverekre

Hirdetés

Alig ért véget a Call of Duty: Infinite Warfare PS4-exkluzív bétája, hamarosan kezdődik a második kör, amibe már az Xbox One-os előrendelőket is beengedik.

A játékosszám azonban ennél jóval nagyobbat ugrik majd a béta során, azt ugyanis minden PlayStation 4-es játékos számára megnyitották. Xbox One-on továbbra is előrendeléshez kötik a dolgot, a PC-sek pedig ugye teljesen kimaradnak.

Érthető, hogy az kiadó szeretné a lehető legtöbb embernek megmutatni a játékot, hiszen épp a hétvégén rajtol el a Battlefield 1, amit a kampány alapján nagyon dícsérnek a kritikusok, így nagyot kell villantania a Call of Duty-nak, ha nem akar lemaradni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)