Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - ütős traileren a Retribution DLC

|

Az Activision és az Infinity Ward bemutatta a legutóbbi Call of Duty epizód utolsó DLC csomagját.

Hirdetés

Idén novemberben megjelenik a Call of Duty: WWII, ami a világháborús gyökereihez fogja visszavezetni a sorozatot, ez pedig azt jelenti, hogy a játék előző epizódjának lassan búcsút inthetünk. Az Infinity Ward már korábban bejelentette a Call of Duty: Infinite Warfare utolsó letölthető csomagját, most viszont végre egy traileren is megnézhetjük.

A Retribution DLC-ben négy új multiplayer pályát találunk majd: a poszt-apokaliptikus Carnage, a futurisztikus Altitude, a Depot 22, valamint a korábbi Warhawk nevű map remake-je, a Heartland. Ezen felül a DLC-ben megtalálhatjuk a zombimód legutolsó fejezetét, mely a Beast from the Beyond címet kapta.

A Retribution megjelenése szeptember 12-én várható Playstation 4-en, egy hónappal később pedig Xbox One-on és PC-n is elérhetővé válik majd. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)