Hirdetés

Call of Duty 4 következik?

|

Egyes értesülések szerint az eredeti első Call of Duty-et készítő Infinity Ward jövő hét szombaton egy nagy bejelentésre készül ami nagy valószínűséggel a Call of Duty 4 lesz.

Hirdetés

A Call of Duty 3-ra csak vártunk, csak vártunk de semmi esetre sem akart megjelenni PC-re, a jelenlegieket tekintve valószínűleg nem is fog. Már a korábbi értesülések is azt sugdosták hogy az IW visszatér és ismét elhozza a PC-sek számára a remek Call of Duty hangulatot. Még olyan pletykákat is kaptunk hogy a sorozat elhagyja a második világháború megszokott környezetét. Hogy ebből végül mi lesz az majd kiderül jövő hét szombaton, bár még az is előfordulhat hogy egy másik projektet jelentenek be, de reméljük nem így lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)