Hirdetés

Call of Duty - mint a sportoknál, itt sem változhatnak nagyon a felállások

|

Mark Rubin, az Infinity Ward vezető producere a sportokhoz hasonlította a Call of Duty-t

Hirdetés

Mark Rubin szerint a Call of Duty már olyannyira kötődik az e-sporthoz, hogy ez egyben egy korlátozás is a fejlesztőknek abban, hogy nagyban változtassanak meg játékszabályokat és feltételeket.

Példaként a focit említette: "ha például a fociban a következő évben kitalálnánk, hogy csak 7 játékossal játsszuk és ezentúl kézzel is hozzá lehessen érni a labdához, el lehet képzelni, hogy nem igazán lenne nagy sikere. Ezzel azt akarom csak mondani, hogy nem változtathatjuk meg gyökeresen a Call of Duty-t elődeihez képest, az alapszabályokhoz nem nyúlhatunk hozzá."

Ez azt jelentené talán, hogy a CoD-okból kifogyott volna az alkotás és kreativitás? Nem éppen, legalábbis Rubin szerint még mindig sok lehetőségük van arra, hogy kívülről fejlesszenek egy csomó mindenen, mint például a karakterek testreszabhatósága, az irányítás és a mozgás javítása, a világ és annak helyszíneinek érdekesebbé tétele és az új dinamikus pályák.

"Igyekszünk a játékosoknak újabb tartalmat adni, amik új lehetőségeket tesznek hozzá a játékhoz, tökéletes példa erre a Squads, amit reményeink szerint érdekesnek és szórakoztatónak fognak találni a játékosok. Azt hiszem, hogy ezen az úton is fogunk majd továbbhaladni."

A Rubin által elmondottakkal úgy érezzük, hogy egyet lehet azért érteni, a kérdés már csak az, hogy valóban képesek-e az Infinity Ward-nál az alapszabályok megváltoztatása nélkül olyan tartalmat a kezünkbe adni, ami elégedett mosolyt csal az arcunkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)