Hirdetés

10 ajándék szint jár a Call of Duty: Modern Warfare Battle Passhez, de van itt egy kis csavar

|

Hamarosan lezárul a Call of Duty: Modern Warfare második szezonja, az Activision pedig egy picit besegít abba, hogy gyorsan sikerüljön a Battle Pass végére érnünk.

Hirdetés

Már csak pár napunk maradt kimaxolni az aktuális Battle Passt a Call of Duty: Modern Warfare-ben, hiszen a Season 2 egészen pontosan április 7-én véget fog érni. Van azonban egy remek hírünk arra az esetre, ha nektek még hiányozna pár kósza tier a szezonbérletből. Minden Battle Pass tulajdonos kap ugyanis most 10 ajándék szintet, ezt a "Just For You" menüpontban találjátok meg.

Hirdetés

Nagyon fontos azonban, hogy már birtokolnotok kell magát a szezonbérletet ahhoz, hogy bezsebeljétek a 10 extra szintet, mivel csak és kizárólag azok kapják meg őket, akik április 5-ig, tehát most vasárnapig megveszik a Battle Passt. Érdemes azt is megjegyezni, hogy ha esetleg túllépnétek a 10 ajándék tierrel a 100-as maximumot, akkor a "felesleges" szintek átcsúsznak a harmadik szezonra, tehát semmi sem vész kárba.

Nem tanácsos tehát a legutolsó pillanatra hagyni a vásárlást, mert akkor lemaradtok az ajándék 10 extra tierről. A Battle Pass egyébként megoszlik a Modern Warfare és a Warzone között, szóval bármelyik játékot is pörgetitek, érdemes lehet vetnetek rá egy kósza pillantást. A hétvégén dupla XP jár mindenkinek, szóval tényleg érdemes belehúzni még a második szezon vége előtt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)