Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare 2 - Minden idők legtöbb előrendelése

|

A GameStop fejesének elmondása szerint minden idők legnagyobb szórakoztatóipari startja közeledik.

Hirdetés

Tegnapi Call of Duty: Modern Warfare 2-es hírünk annak multiplayer jóságaira volt kihegyezve, hát ma következzen néhány bíztató előrendelési információ a GameStop háza tájáról.
„Minden mutató szerint, a Call of Duty: Modern Warfare 2 minden idők legnagyobb szórakoztatóipari startja lesz" - nyilatkozta a nevéhez legjobb szakmát választó Tony Bartel, a GameStop értékesítési és marketing igazgatóhelyettese. „A mai napot és az előrendelések száma a legnagyobb az összes játék közül, amit valaha is polcainkra tettünk 6200 boltot számláló hálózatunkban." -tette hozzá.


De nem csak a GameStop várja nagyon már a Modern Warfare 2 startját. Ő, és például a Wallmart üzletlánc is már éjfél után egy perccel megkezdi az árusítást, és az első húsz vásárló az Infinity Ward srácai által dedikált példányt kap! Mindemellett az Amazon keresi az USA „legcallofdutysabb" városát, ahonnan a legtöbb előrendelés érkezett. A nyertes település jutalma 5000 ropogós amerikai dollár, amit jótékony célokra tudnak felhasználni. Minket pedig leginkább az érdekel, hogy az itthoniak terveznek-e hasonló megmozdulásokat, launch partikat, éjféli árusítást, közös virrasztást stb. Úgy hozzászoktunk már!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)