Hirdetés

Idén tényleg megjelenhet a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered?

|

Korábban azt pletykálták, hogy a tavalyi CoD-dal érkezik, de az összehangolt megjelenés elmaradt.

Hirdetés

2018 elején hallottunk először arról, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2-t felújítva szeretné kiadni az Activision. Akkor még arról is pletykáltak, hogy a többjátékos módot kiveszik, csak a kampányt kapjuk meg, aminek most, miután a tavalyi Modern Warfare fantasztikus lett, és simán átköltöztethetők bele bármely korábbi CoD pályái, csak így volna értelme; nehéz elképzelni, hogy a játékosok számottevő hányada vágyik a 2009-es multis élményre a friss helyett.

Hirdetés

Most egy Okami nevű twitterező állítja, hogy még az új, őszi Call of Duty előtt megkapjuk a Modern Warfare 2 Remasteredöt, és hamarabb hallunk róla, mint várnánk. Semmi nem bizonyítja, hogy igazat mond, még annak ellenére is érdemes kételkedni a szavaiban, hogy a Modern Warfare Gunfight módját a bejelentés előtt kiszivárogtatta, és arról is írt, hogy március 10-én érkezik a Warzone, a játék battle royale-os kiegészítője.

Az azonban biztos, hogy az Activision több remaster bejelentését is tervezi az idei évre, miután a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy és a Spyro Reignited Trilogy is megtalálta a közönségét. Ti mit látnátok még szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)