Hirdetés

Újabb jelek mutatnak a Call of Duty: Modern Warfare 4 megjelenésére

|

Az Infinity Ward egyik korábbi dolgozója meglehetősen sejtelemes tweetekkel hergeli a rajongókat.

Hirdetés

Robert "FourZeroTwo" Bowling mostanában nagyon aktív a Twitteren. Kitett néhány posztot az elmúlt pár napban, melyek egy potenciális Call of Duty folytatás felé mutatnak.

Hirdetés

Bowling első posztja egy videó, ami az Operation Kingfishről (Modern Warfare 2 küldetés) készült fotót mutatja, miközben a háttérben Johnny Cash Hurt című száma, és rádióhangok hallhatóak. A képen Ghost, Captain Price, Sandman és Soap pózolnak együtt. A posztban szereplő 10.8.19 a megjelenési dátumra is utalhat.

A második videóban láthatjuk, ahogy egy csapatnyi katona készül meggyújtani a játékos karakterét, Ghostot. A narrátor arról beszél, hogy a történelem hazugságokkal íródott.

Erős a gyanú, hogy az Infinity Ward korábbi munkatársa egy közelgő Modern Warfare 4-re utalgat. Akárhogy is, az idei E3-on megtudjuk majd, hogy mi lesz az Activision idei terve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)