Hirdetés

Kiszivárgott, hogy mi lesz a 2019-es Call of Duty?

|

Noha még az aktuális Call of Duty epizódról, a Black Ops 4-ről sem tudunk minden infót, most több forrás is azt állítja, hogy már tudják, melyik rész fog megjelenni jövőre.

Hirdetés

Idén a Call of Duty: Black Ops 4-et kapjuk meg ősszel a Treyarch fejlesztésében, amely nem fog tartalmi hagyományos kampányt, cserébe viszont változatos multit, Battle Royale módot és zombikat ígérnek. Aki esetleg csalódott az idei rész leleplezésekor, az még reménykedhet a jövőre szánt epizód kapcsán, amelyet az Activision "vetésforgója" alapján az Infinity Ward készít és már arról is érkezett pletyka, hogy min dolgozhatnak éppen. 

Hirdetés

A Gaming Intel és a Charlie Intel oldalak megbízható forrásokra hivatkozva azt állítják, hogy a franchise 2019-es felvonása nem más lesz, mint a Call of Duty: Modern Warfare 4, amelyet a Modern Warfare szériát jegyző Infinity Ward fejleszt. Állítólag a Black Ops 4-gyel ellentétben a Modern Warfare 4-ben ismét helyet kap a szokásos kampány, valamint természetesen a multiplayer mellett a Zombies játékmód is visszatér. A jelentések szerint a stúdió tárgyalásokat folytat arról, hogy tegyenek-e bele battle royale módot is, de erről még korai beszélni. 

Az időzítés beszédes, hiszen a minap derült ki, hogy a Titanfall fejlesztőcsapatából, a Respawn Entertainmentből többen is visszatértek az Infinity Ward csapatához. Ti örülnétek a Modern Warfare 4-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)