Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare 4 - hegeszti a Sledgehammer?

|

Egy alkalmazott önéletrajzában hirtelen feltűnt egy sor, ami sokat elárulhat a Sledgehammer jövőbeli terveiről.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy nem a Sledgehammer fejleszti a Call of Duty: Ghostot, de akkor min is dolgoznak éppen? Egyre valószínűbb, hogy éppen a Modern Warfare sorozat negyedik részén ügyködnek, legalábbis erre enged következtetni egy most felbukkant önéletrajz.

Robert Valdivia írta bele LinkedIn profiljába a jól csengő "következő Call of Duty: Modern Warfare" címet, amire természetesen azonnal ráugrott a világsajtó. Vajon azt a motort használja majd, amit a Ghosts? Hogyan folytatódik a történet? Lesz benne kutya? Még semmit sem tudhatunk: természetesen ez még nem tekinthető hivatalos bejelentésnek, mivel ha lesz is új Modern Warfare, az biztosan nem idén érkezik.

Van egy olyan érzésünk, hogy szegény srác nem ússza meg egy rosszalló pillantással, bár az relatíve kevés embert ér meglepetésként, hogy jövőre is jön egy CoD. Mindenesetre addig is várhatjuk a novembert, amikor is megjelenik a Call of Duty: Ghosts.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)