Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - nem lesz mindenki boldog a Battle Pass miatt

|

A játék első Battle Pass-a sok tartalmat kínál, köztük két exluzív fegyverrel.

Hirdetés

Ma kezdetét veszi a Modern Warfare első szezonja, ami új, multis és kooperatív pályákat, új módot, valamint számos egyéb tartalmat hoz. Ezzel együtt az első Battle Pass is elstartol, 100 szinten küzdhetjük át magunkat kisebb-nagyobb jutalmakért, de a cuccok többségét csak az kapja meg, aki fizet.

Hirdetés

Szerencsére az új fegyvereket, a Ram-7-et és a Holger-26-ot nem zárták kapu mögé, azokat bárki megszerezheti, aki hajlandó kb. 30 órát belepakolni a játékba. A Battle Pass tartalmait bemutató eColiEspresso nevű youtuber szerint egy óra kell egy szintlépéshez, de mindig ott a lehetőség, hogy 1000 Call of Duty pontért (kb. 3000 forint) feloldjunk egyszerre mindent, vagy 150-ért egyesével. A fegyvereken kívül egyébként skinek, emblémák, és CoD pontok (1300 összesen) szerezhetők, a kínálatból az alábbi videó ad ízelítőt:

Este remélhetőleg éles lesz, akkor személyesen megnézhetjük, mit kapunk pontosan és mennyiért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)