Hirdetés

Call of Duty 4: Modern Warfare bejelentés közelít

|

Az FPS rajongók minden bizonnyal már várják a szombatot, hiszen mint a korábbi értesülések is jelentették, ekkor fogják bejelenteni a Call of Duty 4-et. Most azt is megtudhatjuk milyen körülmények között.

Hirdetés

Viszont az NFL rajongók is várják a szombatot hiszen aznap lesz az NFL Draft nevű nagy esemény, hogy hogy jönnek képbe a Call of Duty játékosok? Egészen pontosan úgy hogy az új Call of Duty premierje ezen műsor alatt lesz majd látható, valószínűleg egy reklámfilm formájában. Tehát aki az elsők között szeretné látni a Call of Duty 4: Modern Warfare-t az szombat este nézze az ESPN-en az NFL Draft-ot! Az alcímből egybként könnyen leszűrhető hogy az új CoD tényleg valamilyen modern időben fog zajlani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)