Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - lesz béta, minden platform játékosai együtt játszhatnak

|

Nem számít, hogy PC-n, PlayStation 4-en vagy Xbox One-on játszanátok, mindenki szabadon vegyülhet majd a többi játékossal.

Hirdetés

Ma este megmutatta magát a Call of Duty: Modern Warfare többjátékos módja, és amit eddig láttunk, az elég jól nézett ki. Persze csak akkor fogjuk majd biztosra tudni, hogy nekünk való-e a játék által kínált élmény, ha kipróbáltuk, és erre a több hullámban lezajló béta is lehetőséget ad.

Hirdetés

Szeptember 12-13-án először csak azok a PlayStation 4-tulajok játszhatnak, akik előrendelik a játékot, majd szeptember 14-től 16-ig a többiek is csatlakozhatnak. A második kör szeptember 19-én indul, ekkor már platformtól függetlenül minden előrendelő beszállhat (a PS4-esek közül pedig mindenki), majd szeptember 21-23. között megnyitják a kapukat az összes játékos számára, PC-n, Xbox One-on és PS4-en egyaránt.

Ebben a második hullámban tesztelik majd a cross-playt, azaz a platformok közti átjárhatóságot is, és kiderül, működik-e egyáltalán a dolog, valamint hátrányba kerülnek-e a konzolosok a PC-sekkel szemben. A rendszer figyeli, ki milyen irányítóeszközzel játszik, és ez alapján sorolja össze a játékosokat, viszont nem lesz az, hogy ha egy haverunkkal akarunk játszani két különböző platformról, akkor meg kell egyeznie az irányítóeszközöknek, és így keveredhetnek billentyűzetes és egeres arcok a kontrolleresek közé. Emellett elméletben azzal is előnyhöz lehet jutni, hogy PC-n nem lesz korlátozva az fps-szám.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)