Hirdetés

Egy új és egy visszatérő móddal bővült a Call of Duty: Modern Warfare

|

Az Infinity Ward csavart egyet a Gunfighton, és visszahozott egy régi kedvencet.

Hirdetés

Dübörög a Season One a Call of Duty: Modern Warfare-ben, és miközben lépkedünk a Battle Pass szintjein, a fejlesztők tolják alánk az új tartalmakat, cserélgetik a módokat, kavarnak a playlistekkel. A napokban visszakerült a Shoot House 24/7 a Crash 24/7 helyére, és ma újabb változások léptek életbe.

Hirdetés

A Gunfight helyett mától a Gunfight: OSP-t játszhatjuk, ami annyiban más az eredeti módhoz képest, hogy a fegyvereket nem kapjuk meg az elején, fel kell vennünk azokat. Emellett visszatért az Infected mód, melyben egy véletlenszerűen kiválasztott játékos a fertőzött szerepét kapja, a többieknek meg életben kell maradni, különben ők is elkapják a rontást.

Továbbá a Ground Warban elérhetővé vált az Aniyah Palace pálya kibővített változata, a Hardcore playlistek közé pedig bekerült a Shoot House 24/7, egy NVG Moshpit és egy Free For All. 

Ez a felállás december 18-ig marad, utána valami más jön. Remélhetőleg vagy a Winter Crash (ezt még nem jelentették be, de nagyon akarjuk), vagy más meglepetés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)