Hirdetés

A héten érkezik a Call of Duty: Modern Warfare tankoktól mentes Ground War módja

|

A gyalogos akcióé lesz a főszerep a 64 fős meccseken, amelyeken bizony egyetlen tankkal sem fogtok találkozni.

Hirdetés

Hamarosan új frissítés érkezik a Call of Duty: Modern Warfare multiplayer módjához, ami új életet visz az egyébként sem unalmas Ground Warba. Várhatóan a héten fognak élesedni az új multis játéklisták, és amellett, hogy érkezik a 3 a 3 elleni Rust sniper csata, megtudhatjuk, milyen lesz a Ground War tankok és APC-k nélkül.

Hirdetés

Az Infantry Ground Warban megmarad a többi jármű, viszont a behemótok hiányában megváltozik majd a meccsek dinamikája. A hétvégén pedig garantáltan megéri majd játszani, ugyanis péntektől kezdődően dupla XP jár majd, és a Battle Passben is könnyebb lesz így újabb szinteket elérni. A Gunfight mód rotációja pedig a Bazaar térképpel bővül, így ott is nagyobb lesz a választék.

Ti ki fogjátok próbálni az új Modern Warfare játékmódokat, vagy beéritek a Shipment-Rust húsdaráló playlisttel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)