Hirdetés

Így írta át a Call of Duty széria sztoriját az új Modern Warfare

|

Most hogy már kint van a játék, kiderült, hogyan is rebootolta a szériát az Infinity Ward. A játék vége erős utalásokat tesz arra, hogy merre mehet a folytatás.

Hirdetés

Talán azt mondanunk sem kell, hogy minden, amit ezen a ponton túl olvastok az spoileres infó lesz, mivel a Call of Duty: Modern Warfare sztorijának végét és a lehetséges folytatását fogjuk kivesézni. Aki még nem játszotta végig a kampányt, és tervezi, az most forduljon el.

Hirdetés

A most megjelent Modern Warfare ismerős karaktereket támasztott fel és alakított újra egy új sztori kereten belül. Néhány apró, de egyértelmű utalást kaptunk a történet végén, hogy ezek a karakterek a jövőben már ismert események középpontjai lehetnek. A stáblista utáni jelenetekből ugyanis az derül ki, hogy a reboot technikailag a Call of Duty 4 eseményei előtt játszódnak.

A stáblistás részben láthatjuk, ahogy Captain Price beszélget a CIA ügynök, Kate Laswellel. Price elmondja tervét, miszerint felállítana egy új csapatot, a Task Force 141-et. Ha nem emlékszel már az első Modern Warfare játék eseményeire: a Task Force 141 volt a csapat, aminek mi Soapként voltunk büszke tagjai.

A 141-es utaláson túl Al-Asad is feltűnik, aki a CoD 4 egyik főellensége volt. A terrorista feltehetően itt még nem követte el azokat a bűnöket, melyekért az eredeti játékban nyomába eredtünk, de a karakter feltűnik a Spec Ops módban: itt Al-Asad és terrorszervezete ellen harcolunk.

Ezek az apró nyomok mind arra engednek következtetni minket, hogyha lesz még Modern Warfare játék, az valószínűleg direkt kapcsolódik majd a 2007-es klasszikushoz (remaster ugye már volt, furcsa lenne egy remake, de a sztorira épülő új történetszál érdekes lenne). Ti mit szólnátok ehhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)