Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - még egy kis multis öldöklés jöhet?

|

Az Infinity Ward most nem cukrozta agyon a marketinget, inkább csak kiraktak egy 24 perces tömény játékmenet videót, amit akár 4K-ban is élvezhetünk.

Hirdetés

Van abban valami üdítő, amikor nem kiszivárgott trailerekre meg kamerával felvett játékmenetekre kell hunyorognunk, hanem csak úgy kapunk egy tömény többjátékos felvételt magától a fejlesztőtől. A Call of Duty: Modern Warfare multija kapcsán az Infinity Ward igyekszik bőkezűen bánni a felvételekkel, amíg várunk a - számunkra sokkal érdekesebb - kampány bemutatására.

Hirdetés

A lenti felvételt az Infinity Ward 4K-ban rögzítette a PlayStation 4 Pro erejével, és láthatunk benne 5 különböző játékmódot 5 különböző pályán. Aki csak arra kíváncsi, hogy milyen lesz az online partizás, az nyomjon rá a lejátszás gombra, hozzon magának valami reggelit, és élvezze az akciót. 

Azért elnézve ezeket a köröket valahol arról ábrándozunk, mennyire jó lenne ilyen kellemesen leszedhető ellenfelekkel találkozni mindig, mert a mi élményeink sokkal lehangolóbbak szoktak lenni ennél. De még van időnk gyakorolni, a Call of Duty: Modern Warfare megjelenés ugyanis október 25-én esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)