Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Nintendo konzolokra

|

Az Activision úgy döntött, a Nintendo Wii és a Nintendo DS játékosai sem maradhatnak idén betevő Call of Duty nélkül.

Hirdetés

Ha egyszer egy üzlet beindul, vétek lenne addig abbahagyni, amíg több pénzt hoz, mint amennyit befektetünk. Ezen józan paraszti ésszel is támogatható elgondolás mentén haladva születhetett meg a döntés hónapokkal ezelőtt az Activision Blizzard menedzsmentjének valamelyik ülésén, hogy a 2009. esztendő karácsonyán Wii és NDS platformokra is meg kell jelentetni egy-egy Call of Duty epizódot.



A marokkonzolra szánt verzió Modern Warfare: Mobilized címre hallgat, s november 10-én jelenik meg. A fejlesztést az n-Space gárdája végzi, akik már a Call of Duty 4: Modern Warfare, a Call of Duty: World at War, és a Star Wars: The Force Unleashed DS-re írt változataival bizonyíthattak. A tervek szerint a Modern Warfare: Mobilized a szokásos gyalogos tűzharc mellett számítógépek feltörését, páncélosok és UAV robotrepülők vezérlését, és egy AC-130-as repülő erőd lövegeinek kezelését bízza a játékosra. Az alkotás saját történettel, hatszemélyes online multiplayer játékmódokkal, továbbá  Survival (egyre nagyobb hullámban érkező ellenfeleket kell legyűrni) és Arcade (időlimites szingli kampány) módokkal igyekszik kiemelkedni a platform többi játéka közül.

Illusztráció



Ugyanezen a napon érkezik Nintendo Wii platformra a Call of Duty: Modern Warfare, ami a 2007-es Call of Duty 4: Modern Warfare portja. A munkálatokért pedig a Treyarch csapata felel, akik egyébiránt már javában dolgoznak a jövőre érkező hidegháborús Call of Duty epizódon.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)