Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - új fegyverek és tárgyak jönnek

|

A héten érkezik a Call of Duty: Modern Warfare Remastered új frissítése, ami elsősorban fegyverekkel bővíti a játékot. Lesz római kori kard is.

Hirdetés

Az Activisionnek nagyobb tervei vannak a Modern Warfare Remastereddel, mint amire eleinte számítottunk. A játék nemcsak a nosztalgiázni vágyóknak szól, a még mindig támogatott Black Ops 3 és az Infinite Warfare mellett tökéletesen megfér harmadik, teljes értékű, modern és aktív címként.

A Raven Software folyamatosan pakolja bele az új tartalmakat, a következő adag a hét folyamán jön. Több mint 170 új embléma, skin és egyéb testreszabási dolog mellett két közelharci fegyver, egy Hatchetman katonai balta és a Gladiator jön, mely egy római katonák által használt kard mása. Lőfegyverek tekintetében hármat kapunk: a Kamchatka-12 egy automata shotgun lesz, az XM-LAR egy automata gépfegyver, a .44 Magnum pedig egy hatlövetű revolver. A fejlesztőcsapat megígérte, igyekszik majd megőrizni az egyensúlyt, hogy az újdonságok ne legyenek se túl erősek, se túl gyengék. A puskákat bountyk teljesítésével lehet megszerezni.

Egyébként korábban már találtak olyan fájlokat, amik jövőben megjelenő fegyverek többnyire textúrázatlan modelljét tartalmazták. A Kamchatka pl. ilyen lesz, csak szebb:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)