Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - viccesen javítottak a fejlesztők egy glitch-et

|

A Raven nem csak a Call of Duty 4 grafikáját húzta feljebb, de javított rengeteg hibát is. Most már nehezebb kijutni a pályákról.

Hirdetés

Többször is megpróbáltam CoD: Modern Warfare Remasteredben a Districten az egyik kezdőhely és a piac között felugrálni (jól be lehet látni onnan az egész teret), de sajnos nem jártam sikerrel. Hivatalosan nem is lehetne feljutni oda, de az alapjátékban simán ment.

Nem tudom, hogy én bénázok-e, vagy ez is egyike volt azon hibáknak, amiket a Raven Software javított a játékban. Több másik glitch-et kihasználva a játékosok ki tudtak jutni a pályáról, de ezek egy része szintén nem működik már. Az egyik esetében még egy kis easter egget is elrejtettek. Mint az alábbi, redditre felkerült képen láthatjátok, a tetőre egy tábla került, olyan, amilyet a csúszós padlókhoz szoktak kirakni. 

Szóval ne próbálkozzatok, csúszik. Hogy tetszik a remaster, mennyit játszottatok vele a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)