Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - hivatalos az önálló változat, de most csak egy platformra jelenik meg

|

Az Activision végre hivatalosan is megerősítette a Call of Duty: Modern Warfare Remastered megjelenését, a rajongók öröme azonban nem felhőtlen.

Hirdetés

Hónapok óta pletykálják már, hogy a Call of Duty: Modern Warfare Remastered valamikor június közepén landol majd, a héten pedig már a lemezek is felkerültek egy bolt polcaira, az Activision azonban továbbra is hallgatott, egészen mostanáig.

A kiadó hivatalos közleményéből megtudtuk, hogy a megjelenési dátum valóban június 27., egyelőre azonban csak a PS4-es rajongók örülhetnek, a "további platformok" (itt minden bizonnyal a PC-re és az Xbox One-ra gondoltak a marketingesek) ugyanis csak később, egy be nem jelentett időpontban kerülnek majd sorra.

A 40 dolláros áron debütáló, digitálisan és lemezesen is kapható Call of Duty: Modern Warfare Remastered a kampányt és 16 multis pályát tartalmaz, a Variety Map Packet (Killhouse, Broadcast, Creek, Chinatown) azonban nem, ezeket egy külön 15 eurós DLC-vel szerezhetjük be.

Hogy mennyire lesz kapós ez a kiadás, az egyelőre kérdéses. Ti beszerzitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)