Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - itt az új update, de van egy kis bökkenő

|

Vadonatúj tartalmakkal bővült a Call of Duty: Modern Warfare Remastered egy új update-nek köszönhetően, ezzel együtt azonban megjelentek a mikrotranzakciók is, amiknek nem mindenki örül.

Hirdetés

Hiába lett a Call of Duty: Infinite Warfare mellé csomagolva a Modern Warfare Remastered, az Infinity Ward távoli jövőben játszódó sci-fi lövöldéje így sem fogy valami fényesen, ezért a kiadó más bevételi forrásokkal próbálkozik.

Az Activision a múlt héten jelentette be, hogy milyen tartalmakkal gazdagodik decemberben a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, azóta pedig egy update képében hat pályával (Bloc, Countdown, Pipeline, Showdown, Strike, Wet Work) és két új játékmóddal (Gun Game, Hardpoint) bővült a játék, csakhogy valami más is bekerült, amiről korábban szó sem volt.

Mikrotranzakciók, vagy ahogyan a játékban hívják, Supply Dropok. Ezeket játékbeli valutáért, Call of Duty pontokért vagy Depot kreditekért is beszerezhetjük és szerencsére kizárólag kozmetikai elemeket rejtenek (mint például fegyverskinek, új emblémák stb.). Az új tárgyakat mellesleg létre is hozhatjuk a Parts névre hallgató crafting valuta segítségével, amely lényegében az Infinite Warfare-ben található Salvage funkció Modern Warfare Remasteredes megfelelője. Persze amíg nem válik pay-to-winné a dolog, addig nincs miért problémázni.

A csomag tegnap vált elérhetővé minden platformra, amire az alapjáték is, december 20-án pedig külön playlistet kap a Winter Crash. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)