Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Trilogy - jön az egybecsomagolt trilógia?

|

Egy viszonteladó szivárogtatásának köszönhetően kiderült, hogy hamarosan összecsomagolva is beszerezhetjük mindhárom Modern Warfare részt a múltgenerációs konzolokra. Amikre már eddig is elérhetőek voltak.

Hirdetés

Rengeteg játékosnál váltott ki ellenszenvet az Activision húzása, miszerint csakis úgy szerezhetik be az egyik legjobbnak tartott epizód, a Call of Duty: Modern Warfare Remastered változatát, ha a széria legújabb részét, a Call of Duty: Infinite Warfare-t megveszik. 

A Best Buy szivárogtatása pedig most olyan, mintha az Activision benzinnel akarna tüzet oltani, ugyanis az áruház honlapján felbukkant egy bundle, a Call of Duty: Modern Warfare Trilogy, amelyben mindhárom Modern Warfare rész megtalálható.

Állítólag az egybecsomagolt trilógia PlayStation 3-ra, valamint Xbox 360-ra fog megjelenni május 17-én a Stimulus Map Pack DLC-vel kiegészülve, méghozzá 30 dolláros (körülbelül 8400 forintos) árcédulával. A dolog pikantériája, hogy aki szerette volna, mindhárom Modern Warfare játékot beszerezhette már az említett konzolokra, ugyanis eddig is elérhetőek voltak rá. Kicsit olyan érzésünk van, mintha az Activision újabb hámrétegétől szeretné megfosztani azt a bizonyos ravaszdit. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)