Hirdetés

Még ma is dupla XP-t szerezhetünk a Call of Duty: Modern Warfare-ben és a Warzone-ban

|

Érdemes még gyorsan belehúzni a Season 3 holnapi élesedése előtt.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare játékosai az egész hétvégén dupla XP-t gyűjthettek, viszont a jelek szerint még korántsem ért véget a tapasztalati pontokban bővelkedő időszak. Az Infinity Ward ugyanis nemrég bejelentette, hogy az XP-duplázós időszak alatt felmerült hibák miatt (egyesek egyáltalán nem kaptak XP-t a lejátszott meccsek után) némileg megtolják a promóciót. 

Hirdetés

Ennek fényében hazai idő szerint egészen holnap reggel 8 óráig továbbra is dupla XP és dupla fegyver XP jár a Modern Warfare multijában és a Warzone-ban is, valamint a Battle Pass tiereket is kétszeres sebességgel lépkedhetjük. Egyébként már azt is tudni lehet, hogy a holnap elstartoló Season 3 visszahoz egy halottnak hitt karaktert. A Modern Warfare kampányának végén ugyanis Alex látszólag meghalt, az új szezonban viszont kiderül, hogy mindössze az egyik lábát veszítette el - mi pedig skinként bezsebelhetjük őt.

Ha még gyorsan az aktuális Battle Pass végére akartok érni, akkor ma még lecsaphattok a 10 ajándék szintre, feltéve persze, ha vasárnapig megvettétek magát a szezonbérletet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)