Hirdetés

Nagy a baj a Call of Duty: Modern Warfare háza táján, valamiért nem jár XP a meccsek után

|

Elég sokan panaszkodtak erre, ám az Infinity Wardnak még mindig nem sikerült kijavítania a problémát.

Hirdetés

Sokakat beszippantott és továbbra is fogva tart a tavalyi Call of Duty: Modern Warfare többjátékos módja, hiszen szórakoztató a különböző mókákban egymásra lövöldözni, a tapasztalati pontok gyűjtögetése pedig remek eszköz a játékosok ösztönzésére. Ezért is jelent nagy problémát az, ha hirtelen már nem jár XP az egyes meccsek után.

Hirdetés

Sajnos pontosan ez történt nemrég, ugyanis több panasz is érkezett, miszerint a játékosok egész egyszerűen nem kaptak tapasztalati pontokat a lejátszott meccsek után. Ez értelemszerűen elég súlyos probléma, ráadásul nem is igazán tudni, mi okozza ezt az egészet. Az Infinity Ward viszonylag gyorsan reagált a dologra, ám hiába dolgoznak gőzerővel az ügyön, még mindig nem sikerült előállniuk egy megoldással.

Jelen pillanatban nem is igazán tudni, mikor javulhat meg a játék, szóval ha nem akartok XP nélkül maradni az egyes meccsek után, akkor egyelőre inkább kerüljétek el a többjátékos módot.

Ti találkoztatok ezzel a problémával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)