Hirdetés

Call of Duty náci zombik - élőben

|

Szeretjük a rajongói kisfilmeket, most következzen egy kis zombis móka!

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops-hoz épp kiadtak egy olyan DLC-t, melyben remek zombis módot játszhatunk Xbox 360-on, igazi sztárok bőrébe bújva.

Most következzen egy csapatnyi lelkes fiatal munkája a témáról:

Az operatőri munka hagy némi kívánnivalót maga után, de összeszedett, kitalált konstrukcióról beszélhetünk. Külön pont, hogy a falon és az ajtón megjelennek a már jól ismert grafikák, ha fegyvert akarunk választani, illetve átjutni egy másik terembe. Ráadásul pár pillanatra láthatunk egy kis klasszikus FPS nézetet is, úgyhogy tényleg nem lehet okunk panaszra, ismét szépet s jót alkottak a rajongók!

A következő Call of Duty játékról egyre több pletyka kering az interneten, így lehetséges, hogy hamarosan bejelentés érkezik. Vajon a Modern Warfare 3, vagy egy másik fejezet lesz a következő CoD?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)