Hirdetés

Call of Duty sorozat - két új rész a munkaasztalon?

|

A Joystiq.com egy bizonyos nem megnevezhető, ám teljes mértékben megbízható forrásra hivatkozva cikket közölt, amelyben részletezően beszél a Call of Duty világára épülő két új játékról, amelyek már a fejlesztőasztalon vannak. A tudnivéltek alapján az egyik új rész a második világháborús normandiai kitörésről szól majd, míg a másik, amelynek már a nevét is közölték, Közép-Kelet-Európába kalauzol el minket, a modernkori terroristákkal szembeni küzdelem fényében. A hírek szerint a Call of Duty: Modern Warfare, valamint a másik, második világháborús történetre épülő CoD egymáshoz viszonyítva három hónapon belül jelenik majd meg. Természetesen PC-re, és emellett PS2, PS3, Xbox és Xbox 360 konzolokra. A Call of Duty: Modern Warfare címe már fixnek mondott, no és ezt az Infinity Ward otthonában fejlesztik majd. A másik címről egyelőre nem tudni semmit, találgatások szerint talán CoD 3 lesz a becses neve. A Call of Duty: Modern Warfare esetében Közép és-Kelet-Európába jutunk el, mint az amerikai hadsereg tengerészgyalogosai, avagy lehetünk brit tengerésztisztek is. Feladatunk a gonosz és agresszív diktátor által irányított terroristákkal szembeni harc, amely nem csak az adott helyen, hanem a világ egészén, így például az Észak-Atlanti-óceánon, vagy London belvárosa alatt is játszódhat. A Modern Warfareben képesek leszünk kirúgni vagy felrobbantani az ajtókat, eltorlaszolni őket járművekkel, bútorokkal, egyéb nehéz tárgyakkal. Rombolhatunk falakat, épületeket, utakat és hidakat is. No és mellesleg légicsapásokat is mérhetünk majd. A másik CoD címben a normandiai partraszállásba csöppenünk, ahol az amerikai és brit egységekkel a kanadai és lengyel hadtestekhez, valamint a francia szabadcsapatokhoz csatlakozva feladatunk a német erők kiszorítása francia területekről. Természetesen mindehez eddig nem látott vadiúj fegyverarzenál és szupererős tankok is társulnak. Nem mellesleg ez az epizód egy teljesen új fizikai motort is kap majd.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)