Hirdetés

Call of Duty: Vietnam - novemberben jön

|

A Treyarch már készíti a következő Call of Duty részt, ami ugye immáron a hetedik lesz.

Hirdetés

Az Activision úgy állapodott meg, hogy az Infinity Ward és a Treyarch megosztoznak a széria részeinek készítési jogán, mégpedig úgy, hogy a páros részeket az Infinity Ward, a páratlanokat a Treyarch viszi. A Treyarch-féle játékok kicsit kevésbé sikerültek jól, mint azt a játékosok elvárták volna, a Call of Duty: Vietnam remélhetőleg már nem okoz csalódást.

Egy kiemelt brit forrás elárulta a CVG oldalnak, hogy az Activision a World at War-ral és a Modern Warfare 2-vel azonos időszakban kívánja kiadni a Call of Duty hetedik részét. Nem vagyunk meglepve, hiszen az Activision ezen üzletpolitikája, hogy Karácsonyra bevásárolhassanak játékukból már az elmúlt két évben is bevált, hülyeség lenne nem folytatni. A forrás egyébként azt is megerősítette, hogy a helyszínt az A szakasz és az Apokalipszis most című filmek ihlették. Korábban a nap folyamán a VG247 oldal ahhoz az információhoz jutott, hogy a Call of Duty: Vietnam után következő részt nem az Infinity Ward csinálja, ahogy az Infinity Wardtól is megtudtunk, nincsenek terveik új CoD részhez, valami teljesen újat szeretnének alkotni. A nyolcadik Call of Duty részt valószínűleg az ex-Visceral games fejesek által alapított Sledgehammer Games gondozza majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)