Hirdetés

Hamarosan kétfős csapatban is nyomhatjuk a Call of Duty: Warzone-t?

|

A Duos mód közeledtét maga az Activision kottyantotta el, valószínűleg véletlenül.

Hirdetés

Tegnap megjött a Call of Duty: Modern Warfare legfrissebb szezonális frissítése, mellett pedig a Warzone Quads módja is befutott. A játék hivatalos weboldalán a Quads mellett egy Duos mód kép is felbukkant, de csak néhány pillanatra. A kiadó gyorsan eltávolította a képet, de nem elég gyorsan ahhoz, hogy a szemfüles rajongók ne mentsék le azt.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a nem túl távoli jövőben végre bekerülhet a sokak által kért duó-mód, ami azt jelenti, hogy egy haverral párosban is beugorhatunk majd a csatatérre. Ezt a lehetőséget a Warzone megjelenése óta kérte a közösség, így annyira azért nem lenne meglepő az érkezése.

Arról egyelőre semmi hír, hogy mikor érkezhet a páros lehetőség, de addig is kiélvezhetjük a négyes csapatokkal történő küzdelem izgalmait. A tegnapi Modern Warfare frissítés a Season 3-mal rengeteg tartalmat hozott, arra is érdemes lesz ránézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)