Hirdetés

Minden, amit a Call Of Duty: Warzone-ról tudnod kell

|

Ma startol el az ingyenesen elérhető Call Of Duty spin-off, vagyis a két játékmódot felvonultató Warzone. Összeszedtük az összes fontos információt a játékról.

Hirdetés

Ma végre megérkezik a Call Of Duty: Warzone, a régóta pletykált, battle royal játékmóddal (is) felvértezett új Call Of Duty játék. Ebben a cikkben összeszedtük az alapvető információkat, amelyek birtokában már magabiztosan ugorhattok ki este a szállítórepülőgépből, és önbizalommal telve nekiveselkedhettek a műfaj legújabb képviselőjének. 

Hirdetés

Mikor jelenik meg a Call Of Duty: Warzone, mennyi helyet foglal?

Magyar idő szerint 2020. március 10-én, tehát ma este 8 órakor válik elérhetővé a Call Of Duty: Warzone, de a Call Of Duty: Modern Warfare tulajdonosai kapnak némi előnyt, egészen pontosan négy órával korábban, már délután 4 órakor belevethetik magukat a játékba. Nincs előtöltés, szóval csak a megjelenés pillanatától fogva kezdhetitek el letölteni a Warzone-et. A teljes pakk nagyjából 83-101 GB-ot foglal, ha viszont már ott csücsül a gépeteken a Modern Warfare, akkor csak egy 15-22 GB-os frissítésre lesz szükségetek. Maga a Warzone a Modern Warfare játékon belül lesz elérhető azon a részen, ahol jelenleg a "Classified" felirat olvasható

Milyen platformokra jelenik meg a Call Of Duty: Warzone, vannak exkluzív tartalmak?

PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a Call Of Duty: Warzone. A Sony konzolján kapunk némi extrát, ugyanis most még egyedül itt szerezhető be a Warzone Combat Pack nevezetű csomag - egyelőre nem tudjuk, hogy ez pontosan mit tartalmaz, csak a játék megjelenése után fogják leleplezni, de az bizonyos, hogy csak ideiglenes exkluzivitásról van szó, ami egészen pontosan 2020. október 1-ig tart. Ugyancsak a PS4-es játékosok örülhetnek annak, hogy a Warzone-hoz nem kell PlayStation Plus előfizetés - Xbox One-on csak aktív Live Gold tagság mellett pöröghet a játék. Egyelőre nincs arról hír, hogy Nintendo Switchre, vagy esetleg mobilra is megjelenne a jövőben a Call Of Duty: Warzone. 

Mennyibe kerül a Call Of Duty: Warzone?

A Call Of Duty: Warzone teljesen ingyenes, egyetlen fillért sem kell fizetni érte. Az sem kötelező, hogy meglegyen nektek a Modern Warfare, de ahogy említettük, a legutóbbi teljes epizód nélkül jóval több helyet foglal a Warzone. A Call of Duty: Modern Warfare egyébként PC-n 60 euróba (a Battle Pass Edition 80-ba) kerül, konzolokon viszont akciós áron zsebelhetitek most be az alapkiadásokat: ezek 21 ezer forint helyett PS4-en és Xbox One-on is 13 640 forintba kerülnek - az utóbbi platformon a kedvezményhez Xbox Live Gold előfizetés szükséges.

Milyen játékmódok várnak a Call Of Duty: Warzone-ban?

Két játékmódot tartalmaz a Call Of Duty: Warzone. A Battle Royale módban 150 játékos mérheti össze tudását egy hatalmas pályán. Klasszikus battle royale szabályok érvényesülnek, egy folyamatosan szűkülő körön belül maradva kell életben tartanunk a karakterünket, miközben egyre jobb felszereléseket szerzünk, és likvidáljuk a többi játékost. A második játékmód a Plunder címet viseli, itt versenyt futunk az idővel. Játékbéli pénzt kell gyűjtenünk, ez a valuta pedig a folyamatos lootolásért, az ellenfelek likvidálásáért, és különböző megbízások teljesítéséért jár. 

Mit lehet tudni a Call Of Duty: Warzone pályájáról? 

Egyetlen hatalmas játékteret kapunk, ami a Verdansk nevet viseli. A pályán található összes épületet egyedileg készítettek el, nem fogunk belefutni sablonházakba. Egy halom különböző jármű felett is átvehetjük az irányítást, amelyek értelemszerűen meggyorsítják a közlekedést ezen az óriási területen. Változatos terepre számíthatunk: hegyek, vízpartok, erdőségek, egy repülőtér, egy stadion, sőt még egy temető is várja, hogy felfedezzék a játékosok. 

Hány fős csapatok lesznek, mi történik, ha meghalok a Call Of Duty: Warzone-ban?

Háromfős osztagok küzdenek meg egymással a játékban, egyelőre nincs lehetőség egyedül csatába indulni. Elég érdekes mechanikát találtak ki a fejlesztők az újjáéledésre: miután először lelőttek minket, nem halunk meg azonnal, hanem a gulágra küldenek, ahol egy az egy elleni küzdelemben kell bizonyítanunk egy másik játékos ellen azt, hogy érdemesek vagyunk a visszatérésre. Akkor sincs persze minden veszve, ha ezt esetleg elbukjuk, mert a csapattársak feladatok teljesítésével pénzt kereshetnek, majd kivásárolhatnak, visszahozhatnak minket. A feladatokért szerzett pénzt egyébként a Buy Stationöknél költhetjük el, például Killstreakseket vehetünk érte. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)