Hirdetés

Már egyedül is bizonyíthatunk a Call of Duty: Warzone-ban

|

Szólómóddal bővült az ingyenes Call of Duty: Warzone.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone azonnal elrabolta a battle royale műfaj szerelmeseinek szívét, az viszont sokaknak hiányzott az Activision ingyenes játékából, hogy ne csak háromfős csapatokban, hanem akár egyedül is bevetésre indulhasson. Nos, számukra remek hír, hogy szólómódot kapott a Warzone.

Hirdetés

Bizony, mostantól fogva "mindenki mindenki ellen" meccseket is elindíthatunk, ahol nem vagyunk társakra utalva, csak és kizárólag magunkra számíthatunk - mai azért valljuk be, random partnerek mellett olykor inkább áldás, mint átok. Az Activision szerint egyébként ez a játékmód remek lesz a tanulásra is, elégre egyedül haladva simán szánhatunk arra is időt, hogy felfedezzük a pályát, kipróbáljuk az összes fegyvert, és nem kell attól tartanunk, hogy ettől esetleg morcosak lesznek a csapattársak, akik inkább a győzelemre hajtanának, és nem oktatómódnak fogják fel a közös játékot. 

Azon felül, hogy immár egyedül, és nem két pajtás oldalán ugrunk ki a meccsek elején a szállítórepülőből, igazából a világon semmi sem változott a játékmenet terén, ugyanúgy elvisznek például minket a gulágra, ha először kilő bennünket valaki a meccsen. 

Ti örültök, hogy immár egyedül is játszható a Call of Duty: Warzone?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)