Hirdetés

Call of Duty: World at War infók

|

A brit gamesTM magazin fedte fel, hogy mi lesz a címe, s hol, illetve mikor hív harcba az új Call of Duty epizód.

Hirdetés

Mindeddig csak azzal voltunk tisztában, hogy mely platformokon lesz szerencsénk kipróbálni a Call of Duty ötödik felvonását, ám egy brit magazinnak köszönhetően elkezdtek kiszivárogni az első részletek a játékot illetően. A World at War, mint az alcím is utal rá, a világháborúba, mégpedig a másodikba kalauzol (ismételten), ám ezúttal a csendes-óceáni hadszíntér kerül terítékre. Az előzetes információk szerint a sorozat történetében először lesz kipróbálható a kooperatív játékmód, továbbá multiplayerben járművek és csapat alapú taktikai elemek fűszerezik a játékélményt. A Call of Duty 4: Modern Warfare remekül optimalizált grafikus motorját használja, amit sikeresen rávettek arra, hogy Wii alatt is fusson, így a Wii Zapper tulajdonosai egyedi élménnyel gazdagodhatnak. Ha hihetünk az eddig felbukkant híreknek, akkor a körítés kellően komor és brutális lesz. Már az első jelenetben szemtanúi lehetünk annak, amint egy japán tiszt égő cigarettacsikkel égeti ki egy hadifogoly szemét, mielőtt átvágná a torkát. A következő áldozat épp a gyanútlan játékos lenne, amikor megérkezik a "lovasság", és kezdetét veheti a haddelhadd.

Call of Duty 3 (Treyarch)

cod3.jpg


Képek, de még élvezhetetlen minőségű szkenek sem érkeztek ezidáig, ám mint tudjuk, türelem rózsát terem.

Update: Az első szkennelt képek az Official Xbox Magazine hasábjairól!!!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)