Hirdetés

Call of Duty: World at War - Multiplayer taktikák

|

Újabb trailer jelent meg a legújabb Call of Duty játékról, amely ezúttal a multiban alkalmazandó taktikákat prezentálja.

Hirdetés

Régóta tudjuk, hogy a háborút nem egy katona nyerte meg, pedig talán a világ is jobban járt volna ha a nagyhatalmak vezetői dueleztek volna ahelyett, hogy milliókat küldtek a húsdarálóba. Na mindegy, most nem ez a lényeg. A Call of Duty : World at War is a csapatjátékra helyezi a hangsúlyt, ergo a Rambo génekkel rendelkező játékosok nem túl sok örömet találnak majd benne. Megjelent egy újabb videó, amelyben pompás kis csapatok által kivitelezett taktikai húzásokat kellene látnunk. Más kérdés, hogy a játékot tesztelő maki leginkább azt mutatja be, hogyan nem szabad majd tolni és úgy tud lőni mint én a hetedik tequila után...
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)