Hirdetés

Call of Duty World League - 840 milliós összdíjazású versenysorozat indul

|

Amatőrök és profik egyaránt nevezhetnek a Call of Duty World League versenyeire a világ bármely pontjáról.

Hirdetés

Az Activision komolyan gondolja, hogy a Call of Duty: Black Ops III-mal új szinten foglalkozik az eSporttal, és ezentúl nem csak a profi csapatoknak ad lehetőséget a tündöklésre.

2016 januárjától kezdetét veszi a Call of Duty World League, amiben profik és kezdők, bátrak és bátortalanabbak egyaránt megmérettethetik magukat. A World League két divízióval indul: a Pro Divisionben értelemszerűen a már jól ismert Call of Duty eSportolók indulhatnak, míg a Challenge Division a vállalkozó kedvű amatőröknek és a feltörekvő profiknak szól. Mindkét divízió legjobbjai bejutnak a Call of Duty Championshipre, amit 2016 őszén szerveznek meg.

A versenyek összdíjazása 3 millió dollár, azaz kb. 840 millió forint, úgyhogy nem csak a legjobbak kaszálhatnak. További részleteket a bajnokság menetéről később jelentenek be, a legfrissebb fejleményeket mindig ezen az oldalon találhatjuk meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)