Hirdetés

Call of Duty: WWII - ma éjjel új infók jönnek

|

Ma éjjel indítja livestream sorozatát a Sledgehammer Games, mely során egy kicsit jobban beleláthatunk a második világháborús lövölde fejlesztésébe.

Hirdetés

Bár komolyabb bejelentésre valószínűleg az E3-ig várnunk kell, aki nem csak annyit akar tudni, hogy a játékban lövöldözni lehet a második világháborúban, annak érdemes figyelnie a Making Call of Duty sorozatot. Az első részben (ami itthoni idő szerint pontban éjfélkor indul) az átvezetőkért felelős Chris Stone és a kampányt rendező Brett Robbins fognak mesélni.

A szériában többször "különleges vendégeket" is hívnak majd, de hogy ez pontosan kiket takar jelent, azt egyelőre nem voltak hajlandóak elárulni. Az adásokat a Sledgehammer Games Facebook oldalán fogják közvetíteni.

Remélhetőleg nem csak a sóderezést, de valódi, új infókat is kapni fogunk. Például nem lenne rossz tudni azt sem, hogy most akkor jön-e Nintendo Switchre a játék. Természetesen ha bármi fontos elhangzik, arról azonnal értesítünk benneteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)